bordeaux kuchnia

Każde podróże po francusku są kulinarną przygodą. To kraj, w którym kuchnia narodowa jest jak religia, w którą wszyscy wierzą, pyszne jedzenie domowe można znaleźć w najprostszej restauracji brasserie. Ale chociaż chociażby ogólnie uważana za bardzo dobrą kuchnię domową, nie oznacza to, że każdy wydział nie ma własnego, niepowtarzalnego smaku i smaku. Od północnych naleśników po gulasze z ryb na południu, każdy region ma swoją kulinarną tradycję.

Jedną z definicją w kuchni. Jedną z definicją tolerancji w przypadku wyboru regionu kraju jest możliwość zaszczepienia w kuchni tej strony i odkrycia wyjątku smaków, składniki i preparatów używanych w kuchni.

bordeaux kuchnia

Lokalne składniki Bordeaux

Pierwszą, otwartą stronę zobaczysz podczas rejsu francuską barką przez piękne okolice Bordeaux, jest dostęp do wielu pięknych, otwarte i otwarte. Krajobraz obejmujący rozległe pola uprawne, rzeki przecinające drogi w tym regionie oraz wybrzeże Atlantyku, które wyznacza jego granicę, przyczynia się do wspaniałych potraw Bordeaux. Od początku ostryg atlantyckich i lokalnych przysmaków minoga po dzikie grzyby cèpesujące występowanie w lasach i lasach, naturalne środowisko naturalne Bordeaux w jego kuchni.

Oprócz żywności uprawianej na lądzie w tym żyznym poradniku można znaleźć różne rodzaje zwierząt gospodarskich. Szczególnie godne uwagi na tym obszarze są jagnięta karmione z Pauillac i jagnięta, które służą do wyrobu lokalnego lokalnego przysmaku: sera Roquefort. Oczywiście wino, zwłaszcza koniak i armagnac, jest najsłynniejszy towarem eksportowym regionu; Nic dziwnego, że wszyscy chwalili pyszną lokalną kuchnię.

Naczynia do rozkoszowania się

Podczas rejsów French Waterways French, Twój pokładowy rejs szefa będzie używał wielu testów i lokalnych dań, aby utworzyć pyszne dania kuchni podczas podróży. Smaczne potrawy, w tym pâté de fois gras, jagnięcina z truflami i cèpes przygotowane z bułki tartej, czosnku, pietruszki i szynki – wszystko to może trafić na stół. Nasi szefowie kuchni wierzą w tradycyjne podejście do francuskiej kuchni regionalnej – lokalne drinki są przed posiłkiem, a trzydaniowa uczta rozpoczyna się się w delikatnym bouche amuse, aby naprawdę wydobyć soki żołądkowe. Francuski Targowanie się: Kuchnia Bordeaux

Jest kilka lepszych sposobów na uzupełnienie posiłku w Bordeaux niż kieliszek koniaku lub armaniaku, aby wspomnieć trawienie i spotkanie zabawę wieczoru. Od tego, czy zdecydujesz się cieszyć nim obserwując na obserwację barki, powolny ruch wody pod Tobą, czy w towarzystwie przyjaciół w eleganckiej jadalni, każdy posiłek zapowiadał niezapomnianą imprezę. We Francji jedzenie na sposób na życie i nie piękne karty miejsca na relaks i rozpieszczanie doskonałej kuchni niż rejs francuską barką przez Bordeaux.

Paul Newman jest dyrektorem ds. Marketingu i systemy elektroniczne w European Waterways, najbardziej szanowanym francuskim dostawcy usług dla luksusowych łodzi wycieczkowych i wycieczkowych do innych miejscowych. Jako członek doświadczonego zespołu barek, Paul najpierw ustawił się w kolejce, aby zapewnić powolny rejs statkiem dla każdego, kto szuka wyjątkowych wakacji. Francuski Targowanie się: Kuchnia Bordeaux